петък, 23 март 2012 г.

Pepelanoff



Спомняме си лятната вечер, когато споделихме с приятели тайните планове за приключение, какао, шоколад, работилница тук в Пловдив... всичко изглеждаше като една детска история от приключенски роман. Все още не знаехме как и за колко време и дали въобще бихме могли да осъществим всички тези приумици. 
Идеята "Гайо Шоколад" се превърна в едно реално пътуване и стремеж за поглеждане отвъд стереотипите. Днес "Гайо Шоколад" съществува благодарение на всички наши приятели и близки, които повярваха в тази мечта и ни помогаха с всички сили ден и нощ. Никой не ни остави сами, когато трябваше да товарим и разтоварваме първите чували с какаови зърна, когато трябваше да пренесем 300-килограмовата мелница, когато губехме кураж или когато нямахме точна представа как да изглежда шоколадът.

Искаме да ви запознаем с един oт тези толкова ценни за нас помощници: Наско Пепеланов. Артистичност, изобретателност, отдаденост и ентусиазъм, благодарение на които шоколадите намериха свой собствен образ :-).

Тук може да разгледате някои от неговите произведения: 

3 коментара:

Анонимен каза...

Blagodaria vi 4e spodelihte rabotite na Nasko - tolkova mnogo talant i skromnost...

Elina каза...

Здравейте, от zoya.bg ми пратиха като подарък един от вашите шоколади и съм очарована. Страхотен вкус. Още повече се зарадвах като видях, че си е БГ производство - и то от Пловдив. Определено ме спечелихте :). Поздравявам ви и ви желая успех!

GAILLOT Chocolate каза...

Здравейте Елина !

Много се радваме, че шоколадът Ви е харесал :-) и че ни писахте ! Поздрави от нас !

Публикуване на коментар