Кулинарния ни шоколад изработваме от ароматния сорт какаови зърна "Hispaniola" от Доминиканска Република. Избрахме да бъде 60% какао, захарта е сурова тръстикова. Прясно прeпечените какаови зърна на място при нас позволяват изработването на шоколад със силни и изтънчени ухания, които се разкриват при приготвянето на десерти или солени сосове, ястия или напитки.
При дегустация ароматите и вкусовете обладават всички сетива. "Опияняващо е !" каза един наш приятел, опитвайки браунито, което бяха приготвили за негов празник.
При дегустация ароматите и вкусовете обладават всички сетива. "Опияняващо е !" каза един наш приятел, опитвайки браунито, което бяха приготвили за негов празник.
Къде може да опитате десерти и напитки, приготвени с шоколад "Гайо"?
В София:
Ресторанти "Слънце Луна"
А ТУК може да откриете местата, където се предлага кулинарният шоколад, който виждате на снимката, в разфасовки от 500гр. (5 блокчета по 100гр) за домашни творения. Ето и някои интересни и вкусни идеи с "Гайо" кулинарен шоколад:
Брауни с Гайо Шоколад
Брауни без глутен
Трюфели с лавандула
Брауни с Гайо Шоколад
Брауни без глутен
Трюфели с лавандула
Няма коментари:
Публикуване на коментар