четвъртък, 19 април 2012 г.

Дрехите на шоколада



Както шоколада, така и опаковката държахме да бъде ръчно направена. Искахме да запазва всички ухания на какаовите зърна и да отразява традиционния начин на изработване на шоколад. Ето защо всяко блокче шоколад е обвито в двоен станиол за шоколад, който най-добре и най-дълго запазва вкусовите му качества и го предпазва от температурни промени. След това обличаме шоколада в рециклирана хартия, скроена по размер и тампонирана на ръка с уникален печат за всяко едно блокче. 
И най-много обичаме момента на разопаковането :-)

1 коментар:

Катя каза...

Разопаковането е много вълнуващ момент! Въпреки че мъничко ми е жал като знам с какво старание сте ги опаковали тези съкровища :)

Публикуване на коментар